• Pentru informatii sau cereri de oferta, va stam cu placere la dispozitie.

 

Despre Mobilift

 

Mobilift, furnizorul tau de tractoare electrice, electrostivuitoare si electroplatforme in Pitesti si in tara

Infiintata in anul 2009, parte a grupului olandez PEINEMANN GROUP, Olanda, Mobilift este o companie care se adapteaza usor cerintelor pietei, capabilă să se dezvolte si sa devina un partener de încredere pentru colaboratori.

Pe langa activitatea principala de comercializare si inchiriere utilaje cu combustibil clasic, Mobilift ofera spre comercializare si inchiriere o gama larga de tractoare electrice, electroplatforme si electrostivuitoare marca Spijkstaal, dar nu numai.

Societatea noastra dispune de o gama variata de tractoare electrice noi si second-hand disponibile spre vanzare sau inchiriere, in functie de necesitatile clientilor. Utilajele sunt supuse unor revizii tehnice periodice astfel incat calitatea serviciilor sa se ridice in permanenta si chiar sa depaseasca asteptarile clientilor. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt, pana la urma, atu-urile care ne recomanda.

Echipa, seriozitatea si calitatea utilajelor noastre au determinat o crestere continua a portofoliului de clienti. Astazi, ne prezentam in fata dumneavoastra ca o echipa rutinata de profesionisti, specializata in service, care asigura asistenta tehnica si piese de schimb de origine pentru oricare dintre produsele noastre.

Echipa Mobilift ofera consultanta, asistenta tehnica si solutii personalizate pentru fiecare produs si serviciu in parte.