• Pentru informatii sau cereri de oferta, va stam cu placere la dispozitie.

 

Inchiriere tractoare electrice marca Spijkstaal

 

Firma noastra ofera spre inchiriere tractoare electrice Spijkstaal in baza unui contract de lunga durata sau in baza solicitarilor punctuale. Inchirierea tractoarelor electrice se face pe orice perioada, in sistem Full-Rental, adica zero costuri de intretinere pentru client.

De asemenea, exista posibilitatea de a achizitiona utilajul la terminarea contractului de inchiriere, daca in acel moment, clientul isi manifesta intentia.

Va punem la dispozitie, spre inchiriere o gama vasta de tractoare electrice, verificate periodic, in conditii tehnice excelente la preturi optime.

La inchirierea oricarui utilaj electric (si nu numai, va invitam sa vizionati gama de utilaje si echipamente cu combustibil clasic pe siteul www.mobilift.ro) dispuneti de consultanta din partea unei echipe competente ce combina eficient cunostiintele in domeniu cu tehnologia si nevoile clientilor. Toate acestea pentru a va oferi rezultate care sa aduca beneficii pe toata durata contractului de inchiriere.

Pentru vizualizarea utilajelor disponibile, vizitati zona dedicata tractoarelor electrice din siteul nostru si contactati-ne pentru mai multe detalii.